2015. március 30., hétfő

EAH - Jeges Kaland - 2. Fejezet

A lányok tehát tovább mentek hogy megtalálják a fény korcsolyáját. Az úton találkoztak egy öregasszonnyal aki adott nekik egy térképet a barlang megtalálásához. A lányok követték a térképet és oda is értek a Jégbarlanghoz. Bementek a barlangba és meglátták a korcsolyát. Nagyon örültek hogy ilyen könnyen megtalálták ám megjelent előttük egy királynő. Ez a királynő a Hókirálynő volt és elmondta a lányoknak hogy ő lopta el a fény korcsolyáját testvérének 16. születésnapjára.
Duchess elmondta hogy vissza kell vinniük a korcsolyát mert anélkül nem tudják megtartani az idei versenyt. A Hókirálynő nem adta át a korcsolyákat Poppy pedig ekkor kérlelni kezdte őt.
A Hókirálynő akkor sem adta oda Ashlynn pedig odament hozzá és próbálta elvenni tőle a korcsolyákat. A királynő nagy haragra gerjedt és azt mondta hogy mivel felidegesítették őt valamelyikőjüket jéggé fogja változtatni. Ekkor kiválasztotta Ashlynn-t és jéggé fagyasztotta.
Duchess ekkor elővette az elixírt és megitta ezután pedig megjelent a Jéghercegnő hogy segítségére siessen. Kiolvasztotta Ashlynn-t és elmenekültek viszont a korcsolyákat még mindig nem tudták megszerezni. A lányok ekkor visszamentek az Ever After High világába és Duchess szobájában próbáltak gondolkodni azon hogy hogyan szerezhetnék vissza a korcsolyákat. A lányok eldöntötték hogy elmennek a Hókirálynőhöz. Csak mentek és mendegéltek végül odaértek a Hókirálynő kastélyához. Bementek és a Hókirálynő pedig észrevette őket azt mondta nekik hogy hogyha nem mennek el ledobja a korcsolyát a kastélya melletti mély szakadékba. A lányok megkérdezték hogy miért dobja le hisz elvégre neki is kell. A Hókirálynő azt mondta hogy hazudott és hogy neki kell a korcsolya nem pedig ajándékba szeretné valakinek. A lányok csak tovább próbálták győzködni a királynőt egyszer csak tényleg elege lett és kidobta az ablakon egyenesen a szakadékba. A korcsolya ekkor eltört. Neee! mondta Duchess. Mostmár sosem lesz meg a korcsolya. A lányok szomorúan elmentek a Jéghercegnőhöz hogy elmeséljék mi történt. A Jégkirálynő elmondta hogy van remény hisz a fény korcsolyáját el is lehet készíteni. De hogyan? kérdezte izgatottan Duchess. A Jéghercegnő elmondta hogy gyémántok kellenek hozzá, penge és szalagok. Duchess megkérdezte hogy ezekből mégis hogyan lesz korcsolya? A Jéghercegnő azt felelte hogy van egy manó aki ezeknek az alapanyagoknak a segítségével fénykorcsolyát tud készíteni és nem kell mást tenniük mint hogy megszerzik a szükséges dolgokat és elviszik a manóhoz. Poppy ekkor megkérdezte hogy hol találhatják a szükséges dolgokat? a Jéghercegnő pedig azt mondta hogy a Jégtoronyban mindhárom dolog megvan csak el kell menniük oda viszont a tornyot egy veszedelmes kardfogú tigris őrzi és hogy előtte vele kell majd megbírkozniuk. A Jéghercegnő emellett azt is elmondta hogy hogyha valakit megharap vagy megkarmol a kardfogú akkor egy lila seb keletkezik a helyén ami halálos is lehet ezért adott nekik egy fiolát ami elmulasztja a sebet ha esetleg valamelyik lányt bántaná majd.
A lányok már csak ezt kérdezték hogy hol találhatják a manót? A manó a Hóerdőben lakik ott keressétek felelte a Jéghercegnő. De honnan tudjuk hogy melyik ház lesz az övé? kérdezte Ashlynn a Jéghercegnő pedig azt mondta hogy csak a manó él a Hóerdőben senki más. A lányok pedig már mindent tudtak és elindultak a három szükséges kellék megkeresésének ügyében.

És hogy mi történik majd ezután? Megtudhatod ha elolvasod a nemsokára megjelenő következő fejezetet! Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése