2015. március 28., szombat

EAH - Jeges Kaland - 1. Fejezet

Egyszer volt hol nem volt az Ever After High világában már mindenki lázasan várta az idei nagy korcsolyatánc bajnokságot. Duchess Swan a hattyúkirálynő lánya is indul a versenyen hisz ha a lábai táncra termettek miért is ne lenne jó a táncos korcsolyázásban? Duchess mellett még két barátnője Poppy O' Hair és Ashlynn Ella is készülődtek a versenyre. Egy nap Duchess épp gyakorolta a számát amit majd előad amikor hírtelen egy szokatlanul nagy kék hópihe megjelent előtte. Mi lehet ez? kérdezte.
A hópihe ekkor szállni kezdett Duchess pedig követte. Egy jéggel borított pavilonba ért aminek a közepén egy asztal volt az asztalon pedig egy tükör a hópihe pedig ekkor eltűnt. Duchess felvette a tükröt és a tükörben volt egy nő aki azt mondta neki hogy a versenyben a győztes mindig megkapja a "Fény Korcsolyáját" ám a korcsolyát ellopták és megkérte Duchess-t hogy szerezze vissza.
Duchess megkérdezte hogy mit kell tennie. A tükör azt mondta hogy ez a korcsolya az "Örök Hó Birodalmában" van elrejtve a Jégbarlangban. Duchess rögtön azt gondolt hogy vajon honnan tudja ezt a tükör. A tükör azt felelte hogy ő annak a kezében volt aki elrabolta a korcsolyákat csak nem látta az arcát. Duchess erre megkérdezte hogy hogyan került oda. A tükör azt mondta hogy visszavitte oda arra kellett neki a tükör hogy ötletet adhasson neki hogy hova tegye el. Duchess mostmár mindent értett és mivel szeretett volna segíteni visszament az Ever After High suliba és megkérte Poppy-t és Ashlynn-t hogy segítsenek neki megkeresni a korcsolyákat. A lányok igent mondtak és ekkor egy óriási kaland vette kezdetét. A három barátnő átkelt a Havas Tavon, a Jégfedte Tükördombokon és a Rózsaszínköd Jéghídon is. Egyszer csak elfáradtak és tábort vertek a Hófák erdejében. Tüzet raktak és megbeszélték hogy este valaki őrködni fog és majd váltakoznak. Eljött az este és a lányok egy az egyben elaludtak. Reggel egy kastélyban ébredtek és nem tudták hogy mi történt. Egy lány jött be az ajtón koronával a fején. A lányok megkérdezték hogy ki ő és hogy hogy kerültek ide. A lány a Jéghercegnő volt és azt mondta hogy a rénszarvasai találtak rá és nem akarta kint hagyni őket a hidegben hisz még megfagytak volna. A lányok megköszönték a Jéghercegnő kedvességét és együtt reggeliztek a kastélyban. A lányok elmondták hogy mit keresnek és a hercegnő adott nekik egy bájitalt amit akkor kell majd meginniuk ha nagy bajban vannak. A lányok megköszönték a csodaszert és elindultak a fény korcsolyájának megkeresésére.

És hogy mi történik amjd ezután? Megtudhatod ha elolvasod a nemsokára megjelenő következő fejezetet! Addig is viszlát! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése