2015. március 7., szombat

EAH - A Farkaskód - 8. Fejezet - Kalamajka Mézeskalácsvárosban

Cerise és Blondie tehát elmondták Gingernek hogy mi történt. Jaj ne! Most hogy fogjuk elkapni ezt az erőt? kérdezte aggódóan Ginger. Tulajdonképpen mi ez a nagy erő ami mézeskalácsváros vesztét okozhatja? kérdezte Blondie. Ez az erő egy olyan erő amely iszonyatosan gonosz és arra törekszik hogy kiszívja az életet mézeskalácsvárosból - válaszolta Ginger. Miféle életet? - kérdezte Cerise. 
Ez a gonosz erő el akarja venni a vidámságot és szürkévé akarja tenni hazánkat. Már évezredekkel ezelőtt elfogták viszont nem lehet tudni hogy hogyan és hogy miért tesz ilyen szörnyűségeket - válaszolta Ginger. Értem! De nincs más választásunk mint elkapni! mondta Cerise. De mégis hogyan? kérdezte rögtön Blondie. Ekkor hírtelen varázslás hangok hallatszottak. A három lány kiment Ginger házából és látták hogy mézeskalácsvárosban minden szomorú és szürke lett. Ginger ekkor megpillantotta az alakot vagyis az erőt. Ember formájú de átlátszó volt nagyon érdekes lény.
Nézzétek ott van fent az égen! mondta suttogva Ginger. De hogy érhetnénk el? kérdezte Blondie.
Nem ez a kérdés hanem hogy hogy kapjuk el! válaszolt Ginger. Szerintem zárjuk egy ládába és lakatoljuk le! tanácsolta Cerise. Igazad van tegyük ezt hátha sikerrel járunk! mondta Ginger. Ekkor Cerise fogott egy kisebb ládát felment az egyik mézeskalácsház tetejére és rádobta felülről az erőre. A láda leesett és Ginger pedig rögtön lelakatolta. Ezaz! Sikerült! mondta hangosan Ginger. Mézeskalácsváros pedig visszaváltozott és minden olyan volt mint azelőtt vagyis boldog és szép hely! Cerise, Blondie és Ginger a lelakatolt ládát egy feneketlen katlanhoz vitte és Ginger ledobta.
Mostmár minden problémánk letudódott! mondta Ginger. A három lány visszaindult Ginger otthonához és elbúcsúztak Gingertől. Cerise és Blondie pedig a könyv birtokában visszamentek a falkához. Odaadták a könyvet a jelenlegi falkavezérnek és elmentek az EAH suliba és mivel már este volt és nagyon fáradtak voltak aludtak egy nagyot!

És hogy mi fog történni majd ezután? Olvasd el a nemsokára megjelenő következő fejezetet és megtudod! 
Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése