2015. március 5., csütörtök

EAH - A Farkaskód - 7. Fejezet

Wendelnek tehát nyoma veszett! Cerise azt tanácsolta hogy hagy használja újra a medált és megkeresi a könyvet. Tényleg! Ez az amire nem gondolt Wendel! mondta a jelelnegi falkavezér.
Joe (a jelenlegi falkavezér) oda is adta a medált Cerise-nek majd ő bekapcsolta és Blondie-val újra útra keltek hogy megtalálják a könyvet. Útjuk során egy különleges alakú fába botlottak. Cerise észrevette hogy a fa jobb oldalán van egy ajtó de nem tudta kinyitni. Állj arrébb! Ez az én szakterületem! mondta viccesen Blondie. Blondie ekkor az ajtó elé állt és kivett a szoknyája zsebéből egy kulcsot ami minden ajtót kinyit. Ki is nyitotta az ajtót és a fa belselében egy lépcső vezetett lefelé. A két lány lement a lépcsőn és egy cukormázzal teli városba értek. Mendegéltek amíg egyszercsak meg nem látták Gingert. Ő tényleg Ginger? kérdezte Blondie. Úgy látszik! Menjünk oda hozzá! mondta Cerise. Ezzel a két lány odament Ginger-hez. Csajok ti hogy kerültök ide? mondta Ginger. Egy könyvet keresünk és úgy látszik valahol itt lesz válaszolta Cerise. Nos ez esetben üdvözöllek "Mézeskalácsváros"-ban mondta jó kedvűen Ginger. Köszönjük az üdvozlést! válaszolta
Blondie. Kértek valami édességet? kínálta őket Ginger. Köszönjük de nem kérünk! mondta Cerise miközben Blondie már nyúlt volna az édességes tálhoz. Mint mondtam egy könyvet keresünk és máris mennünk kell! mondta Cerise. A két barát tehát tovább ment a könyv irányába. Azért ehettünk volna egy kis édességet! mondta Blondie. Itt minden abból van és ha éhes vagy akkor nyugodtan vegyél az édességekből amik körülöttünk vannak! tanácsolta Cerise. Igazad van!!! mondta rá izgatottan Blondie. Blondie tehát evett az cukormázzal teli édességekből és tovább indultak a könyv irányába. A medál elkezdte jelezni hogy már közel járnak a könyvhöz majd hírtelen elkezdett csipogni egy kastélynál voltak ami édességekkel volt kidíszítve! Cerise és Blondie benyitottak az őrség nélküli várba. Egy szobához értek és Cerise kinyitotta annak ajtaját és meglátta a könyvet. Ez lehet az igazi könyv! mondta Blondie és elvette a helyéről. Ekkor hírtelen megjelent mögöttük Wendel. Már megint itt vagytok lányok? mondta. Azt hiszed hogy nem akartuk volna megkeresni a könyvet? mondta Cerise. Ó dehogy! Gondoltam is rá! válaszolta Wendel. Hogyhogy? kérdezte aggódóan Cerise. Egy átkot szórtam rá amely elszabadul ha a köynvet elveszik a helyéről mondta Wendel. És miféle átkot? kérdezte Blondie. Ezzel az átokkal fel lehet éleszteni azt az erőt amely évezredekkel ezelőtt tönkretette "Mézeskalácsváros"-t. És hála neked szőkécske most elszabadult! Pedig nem lehetett könnyű elkapni! mondta gúnyos hangon Wendel. Hogy te milyen megátalkodott vagy! mondta Cerise. Hát ez van! Nézzetek szembe azzal hogy a kíváncsiságotokkal most tönkretettétek az egyik barátotok otthonát! válaszolta Wendel majd elment. Ezt nem hiszem el! Már majdnem minden sikerült és én elrontottam mindent! mondta szomorúan Blondie. De hisz csak a pillanat hevében tetted! Csak örültél neki hogy sikerült megtalálnunk nem tudhattad hogy átok védi! mondta Cerise. Köszönöm hogy vigasztalni próbálsz csak azt nem tudom hogy hogy fogjuk ezt elmondani Gingernek. Biztos egy életre meg fog haragudni rám! mondta Blondie. Nem úgy ismerem Gingert mint aki nem tud megbocsátani. Menjünk el hozzá kérj bocsánatot és valahogy oldjuk meg ezt az egészet! mondta Cerise. A lányok tehát elindultak a könyvvel a birtokukban megkeresni Gingert hogy elmondják neki a történteket.

És hogy mi történik ezután? Olvasd el a nemsokára megjelenő következő fejezetet és megtudod!
Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése