2015. március 4., szerda

EAH - A Farkaskód - 5. Fejezet

A falkában már mindenki izgatottan készülődött a koronázásra. A választást Nick Wolf nyerte. Nagyon várta a nagy eseményt és gyönyörű ruhájába fel is öltözött. Cerise bekopogott hozzá és megkédezte hogy készen áll-e. Nicki igennel válaszolt ekkor hírtelen megjelent megjelent Cerise háta mögött Wendel. Leütötte egy vas csővel. Ezután bement Nickhez és pont háttal volt Wendelnek így őt is leütötte. Wendel egy varázslat segítségével összezsugorította Cerise-t és Nick-et és berakta őket a zsebébe majd magára húzta kapucniját és elfutott. A falkatagok már várták Cerise-t és Nick-et de hosszú várakozás után sem történt semmi. A régi falkavezér ezt nagyon furcsának tartotta felment abba a szobába ahol Nick készülődött de nem látott ott senkit viszont a földön talált egy fémcsövet. A legrosszabbra gondolt viszont sajnos az volt a valóság. Nicket és Cerise-t elrabolták!
Cerise felkelt és egy elhagyatott bányában találta magát azon belül pedig egy nagy ketrecben! Ott volt mellette Nick is viszont ő még ájultan feküdt, és Cerise rögtön felkeltette. Nick megkérdezte hogy hogy kerültek oda és Cerise próbált visszaemlékezni viszont az ütés helye mintkettejüknek nagyon fájt és alig emlékeztek valamire. És mivel mindkettejüket hátulról ütötték le nem tudták hogy ki rabolta el őket. Ekkor Wendel megjelent. Wendel?! Te raboltál el minket? monta Nick. Wendel igennel válaszolt. Cerise pedig nem akarta elhinni. Engedj ki! Meg kell koronázniuk Nick-et! monta Cerise.
Wendel azt mondta hogy hogyha ő nem lehet falkavezér akkor Nick se legyen az és ha egyszer nem sikerült eltüntetnie a könyvet akkor Nick-et tünteti el. Nick nem értette hogy Cerise-t mégis miért rabolta el? Wendel elmondta hogy Cerise úgyis keresni kezdte volna és biztos a nyomára bukkan viszont így ő sem tud segíteni. Hogy te milyen gonosz vagy! mondta Nick. 
És hogy raboltál el minket észrevétlenül? kérdezte Cerise. Wendel elmondta hogy egy zsugorító varázsigét mondott el majd a zsebébe rakta őket és elhozta mindkettejüket ide majd újra normál méretűvé tette őket. Cerise és Nick mostmár mindent értett! Wendel elbúcsúzott és elindult valamerre. Most komolyan itt hagy minket élelem és melegebb öltözet nélkül? Ennél már nem is lehetne rosszabb! mondta Nick.

És hogy mi történik ezután? Kövesd nyomon Cerise kalandjait és olvasd el a következő fejezetet!
Addig is viszlát! ;) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése