2015. március 1., vasárnap

EAH - A Farkaskód - 4. Fejezet

Cerise és Blondie odaért a falkához. Észrevették hogy a falkatagok teljesen normálisan viselkednek viszont nem tudták hogy ez hogy lehetséges. Cerise odament a falkavezérhez és elmondta neki hogy mi történt és hogy mit nem ért. A jelenlegi falkavezér elmesélte hogy a történtek közben a falka nem volt az Ever After High világában így nem érte el őket az átok. Cerise és Blondie mostmár mindent értett viszont a barátaik még az átok alatt vannak és segíteniük kell nekik. A falkavezér elmondta hogy erre az esetre is tartogattak egy tárgyat. Cerise nagyon örült a hírnek. A falkavezér elmondta hogy van egy varázsige amit el kell mondaniuk az EAH világában és minden a régi lesz! A falkavezér odaadta Cerise-nek a cetlit amire a varázsige volt írva. Akkor siessünk! - mondta izgatottan Cerise. Cerise és Blondie tehát elindultak a suli irányába. Oda is értek és Cerise rögtön elmondta a varázsigét. Aztán bementek az iskolába. Mindenki olyan mint régen! - mondta Blondie.
Cerise és Blondie nagyon örült hogy sikerült nekik feloldani az átkot. Visszamentek a falkához és elmesélték hogy a varázsige hatásos volt és hogy mindenki a régi. A falkavezér felállt és ezt mondta:
Mindent megoldottatok így márcsak meg kell választanunk a következő falkavezért!
Cerise és Blondie visszamentek az EAH suliba. Este a szobájukba meghívták a legjobb barátnőiket és mindent elmondtak nekik a kalandjaikról töviről hegyire! Poppy, Cupid, és Raven örömmel hallgatták miket tett Cerise és Blondie a könyv megkeresésének ügyében. A lányok befejezték a mesélést és egy szuper pizsamapartit tartottak. Volt párnacsata, édességek, néztek egy filmet és nevetgéltek. Végül mindenki visszament a saját szobájába és egy meséset aludtak!

Vajon ki lesz a következő falkavezér? Olvasd el a nemsokára megjelenő következő fejezetet, szavazz te is és megtudod! Addig is viszlát! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése