2015. március 7., szombat

EAH - A Farkaskód - 10. Fejezet

A történtek után mindenki boldogan élte a mindennapjait Cerise és Blondie pedig szobájukban készülődtek a falkavezér koronázására ugyanis mostmár végre akadálymentesen meg tudták rendezni.
A két lány az iskola előtti szökőkútnál találkozott majd elindultak a koronázás helyszínére.
Oda is értek és már kezdődött is a ceremónia! Cerise és Nick felálltak az emelvényre. Cerise Nick fejére tette a koronát majd elmondta a farkaskód szövegét ám most az igazi könyből! A korona vörössé vált ezzel jelezve hogy minden a hagyomány szerint történt és hogy még 10 éven át Nick lesz a falkavezér! A koronázás után nagy partyt csaptak a falkatagok. Mindenki járta a farkas táncot és meg sem álltak! Ekkor megjelentek az Ever After High tanulói. Hát ti meg mit kerestek itt? kérdezte rémülten Cerise. Nagyon érdekesen viselkedtél és sokszor eltüntetek ti ketten Blondie-val mostanában. De már tudjuk a titkod és nyugi megígérjük hogy nem mondjuk el másoknak! mondta Cupid. Mi is táncolhatunk veletek? kérdzte Duchess. Persze! Gyertek csak! Vannak finomságok is azokból is nyugodtan vegyetek! mondta Cerise. Köszönjük! mondták egyszerre a tanulók. Így mindenki elkezdett táncolni egészen estig. A falkatagok és a tanulók pedig megismerkedtek egymással. Így a tanulók megtudták Cerise titkát és senkinek sem mondták el azt!

Most pedig szeretném megköszönni hogy ennyien olvastátok ezt a könyvemet is és hogy minden fejezetét nagyon vártátok! A következő könyvem mint már tettem rá utalást egy krimi lesz amiben EAH szereplők fognak bűntetteket megoldani. Remélem majd az a könyvem is annyira el fogja nyerni a tetszéseteket mint az előző kettő! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése